Hopp til hovedinnholdet

Jeg er kreativ, hva bør jeg bli?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung. Siden eg begynte i 9 har eg tenkt møkje på skole/utdanning... Eg elsker å tegne og vara kreativ (kunst), endelige har eg funnet ein jobb som tjener bra, og som noge eg like. Men det er ett problem.. det er to yrker:( Liker å lese + tegne... Grafisk designer høres veldig kjekt ut, men det samme gjør illustratør... hvilken jobb tjener mest, og hva er enklest, mest sjans på jobb osv.. er ikkje veldig skoleflink har 3,4 i snitt ... Hva Bør eg bli? Grafisk designer eller Illustratør..!?

SVAR

Besvart 12.11.2018 13:21:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle