Hopp til hovedinnholdet

Droppe ut og tjene penger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Skal droppe ut av vgs, fordi jeg har ikke lyst til å bare kaste bort livet mitt sånn at nå går jeg på skole i 3 år så skal jeg stå opp 07.00 og jobbe til 15.00 (vet det ikke er sånn hos alle, men tar som eksempel). Vil ikke gjøre dette til jeg blir 62 år! Hva om jeg ikke blir det engang og da har jeg bare jobbet hele livet mitt! Nei, jeg vil tjene penger, men kanskje gjennom lette arbeidsoppgaver hjemmefra? Noen tips til hvilke jobber? Undersøkelser, men har hørt det ikke er trygt. Vil hvert fall jobbe litt hjemme når det passer meg og bruke pengene på å reise og oppleve ting og ikke bare sitte og synes synd på meg fordi jeg har ikke gjort noe i livet, har bare gruet meg til neste dag med skole, vil endre på det. Hjelp!

SVAR

Besvart 09.01.2019 11:19:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Friår eller slutte på skolen - husk på dette

Dette må du ordne dersom du vil ta et friår fra videregående skole, bytte utdanningsprogram eller slutte underveis i skoleåret.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
attach_file

Under 18 og på jakt etter jobb?

Det kan være vanskelig å finne en jobb om du er under 18 år, men det er ikke umulig. Her er våre fem jobbtips til deg.

 

Les mer
account_circle