Hopp til hovedinnholdet

Klarer ikke tanken om en "normal" jobb

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, helt siden jeg var i 6.klasse har jeg ikke klart på tanken om en ''normal'' jobb, jeg har utplassering 1 dag i uken og jeg gruer meg hver gang jeg skal dit, det er ikke pga folka som jeg jobber med. det er fordi jeg ikke føler dette er noe for meg, jeg går service og samferdsel vg1. etter å ha tatt omvalg fra helse og oppvekst. det å blir kontoradministrasjons medarbeider er noe jeg har drømte om lenge, men etter jeg begynte i 6 er ikke det noe jeg vill gjøre. jeg vil generelt ikke jobbe. jeg klarer ikke å være på skolen i en uke uten at jeg blir utmattet. jeg har også prøvd så mange forskjellige ting men det er ingenting som passer til meg. jeg er livredd for å starte å jobbe. i det siste har den tanken på å jobbe poppet opp mer og mer. det er som om å ha en ''normal'' jobb ikke er ment for meg. kontormedarbeider er det nærmeste jeg kommer drømmen min akkurat nå. Mvh ei forvirra jente

SVAR

Besvart 12.01.2019 09:45:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Friår eller slutte på skolen - husk på dette

Dette må du ordne dersom du vil ta et friår fra videregående skole, bytte utdanningsprogram eller slutte underveis i skoleåret.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle