Hopp til hovedinnholdet

Mental helse og videregående skole

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har masse problemer med min mentale helse..jeg har tenkt i mange år på om det blir bra for meg å gå på en offentlig VGs når jeg blir eldre. Har funnet ut at det kanskje ikke er det beste valget, akkurat nå i hvert fall. Men lurte på om det var noen nettstudier eller online schools som har en slags form for musikklinje? Har alltid elsket musikk og vil veldig gjerne fortsette å fokusere på stemmen min, og musikk hvor jeg føler meg 100% meg selv. Takk på forhånd

SVAR

Besvart 06.02.2019 14:39:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til videregående opplæring

Ingen kan tvinge deg til å gå på videregående, men i Norge har du rett til skoleplass eller et annet opplæringstilbud. Dette kaller vi ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle