Hopp til hovedinnholdet

Hva burde jeg prioritere når jeg skal søke studier?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg skal snart søke på videre studier, men er redd for å gjøre et dumt valg. Har likt ei jente siden midten av andre klasse, men har aldri prøvd på noe. Vi er blitt ganske gode venner, så føler det ville blitt unaturlig. Nå har hun tenkt å søke til et sted, og jeg vurderer å søke til samme sted på grunn av henne. Likevel er det andre universiteter som har studier som jeg heller vil studere, enn studiet jeg vurderer å søke på samme sted som hun skal søke. Jeg føler det er feil å velge studier på grunn av henne, iallfall da jeg ikke har noen anelse på om hun kunne ønske å bli noe mer enn venner. Likevel så har jeg veldig vanskelig for å velge det bort, da jeg virkelig liker henne. Vet dere ikke sitter på noe fasitsvar på det her, men hva burde jeg prioritere?

SVAR

Besvart 11.02.2019 12:08:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en venn

Forelsket i noen du allerede er venn med? Vanskelig å vite hvordan du skal gå fram, eller redd for å ødelegge vennskapet? Ungdomsjournalist Julie har samlet noen råd til deg.

 

Les mer
account_circle