Hopp til hovedinnholdet

Bli ingeniør

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har aldri visst hva jeg vil bli og sikkert sendt inn hvertfall 20 spørsmål om utdanning her siden jeg var 14 år... nå er jeg 20 og lærling 2 året i barnehage. Plutselig nå følte jeg veldig for å bli ingeniør!! Men SØREN da har jeg selvfølgelig gått feil på skolen og jeg er egt veldig dårlig i matte. Jeg elsker tanken på å forske og reise og ja kanskje det bare er akkurat nå, men plutselig så jeg håp men så har jeg gått feil på skolen.. Har gått helse og oppvekst og barn og ungdom, det har vært et hel*** , mye håpløse følelser og umotivert hele livet men nå tror jeg kaanskje jeg kan ha funnet det. Gikk ut med stryk i matte på ungdomskolen og karakter 3 vg 1, har søkt påbygg nå etter sommeren, og får matte igjen og skal virkelig prøve denne gangen, men hvis jeg vil bli ingeniør hva bør jeg gjøre nå?? jeg er livredd og skelver nesten her jeg sitter for det betyr at jeg ikke er utdanna før jeg er gammeeell, og tenk hvis det ikke er rett likevel??

SVAR

Besvart 28.02.2019 14:44:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til videregående opplæring

Ingen kan tvinge deg til å gå på videregående, men i Norge har du rett til skoleplass eller et annet opplæringstilbud. Dette kaller vi ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle