Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om å bli tømrer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, det er et år til jeg skal søke om utsending men lurer på hva som er Berg for økonomien. 1. Jeg har lyst til å jobbe som tømrer men vet ikke om man tjener så mye der? 2. Har lyst til å starte eget firma som tømrer? 3. Hva tjener man mest som innafor bygg og anlegg? 4. Faren min er landmåler og tjener ganske godt som det, men den linja han gikk fins ikke lenger så hva må jeg gå for å ble det?

SVAR

Besvart 23.03.2019 19:12:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Hva er yrkeskompetanse?

Å ha yrkeskompetanse vil si at du er utdannet til å utøve et yrke. Hvis du velger et av de 8 yrkesfaglige utdanningsprogrammene, kan du ta en hel utdanning allerede mens du går på videregående.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle