Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg leve av musikk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg bare valgte det nærmeste temaet, fordi der var ikke noe tema om musikk. Men det jeg ville si eller spør om var... jeg vil/skal jobbe med musikk når jeg blir stor, fordi jeg ELSKER musikk av HELE mitt hjerte. Jeg har hørt og drevet med musikk helt siden 8-10 års alderen og helt til nå (16), og da har jeg funnet ut at jeg vil eller SKAL jobbe med musikk når jeg blir stor eller hva som helst med musikk egentlig. Det er for to grunner: 1) Idolet mitt inspirer meg. 2) Jeg vil tilbringe RESTEN av LIVET MITT med nettopp... musikk. (: Men mamma sier og alle sier det er kjempevanskelig å bli sanger. Og siden ikke det er mulig, så trenger jeg noen andre tips til hva jeg kan gjøre da? Jeg har tenkt at jeg kanskje kan jobbe i en musikkforretning i en nærmeste by, men det er ikke sikkert det er mulig heller ): Men det skal jeg krangle meg fram til osv... fordi jeg SKAL sørge for at drømmene mine blir OPPFYLT. INGEN tvil om! Tusen takk! (:

SVAR

Besvart 26.03.2019 14:07:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Lager du musikk?

Har du lyst til å dele musikken din med andre, og kanskje komme i kontakt med folk som kan hjelpe deg videre i karrieren? Her er et par tips om hvordan du kan legge ut musikken din.

 

Les mer
attach_file

Min fritid: Sang og musikk

Johanna fra Lenvik i Troms synger masse på fritiden og er vant til å opptre foran et publikum. Ungdomsjournalist Amalie har pratet med henne om sang som fritidsaktivitet.

 

Les mer
account_circle