Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vanskelig å ta medisin i Oxford?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg ble ferdig på VGs i 2018. Jeg går nå årstudium i realfag, og det er slik at de emnene eg har valgt er lik for de som studerer Biovitenskap. Jeg har tenkt til starte biovitenskap i UiO, slik at jeg kan fullføre 3. og 4. Semester. Men så høsten 2020 så skal jeg begynne å studere medisin. Jeg lurer derfor på, om hvor vanskelig det er å komme inn i medisin i Oxford i England. Og om det er mange nordmenn som gjør det. Er det pluss/ attraktivt at jeg inntil da har fullført 2 år med Biovitenskap ved UIO. Og har enten femmere eller seksere i alle fag (jeg har tatt opp en del fag, har det noe å si?). Og jeg snakker også fire språk.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer