Hopp til hovedinnholdet

Får en følelse av at det ikke er blir riktig for meg å jobbe med barn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann. Gutt 19. Dette er året jeg ville ha vært russ, men siden ungdomskolen ble jeg syk og måtte slutte vgs. Nå sitter jeg her med en drøm om å bli lærer for å få hjelpe andre med like problemer. Problemet er at, hver dag føler jeg at ingen rundt meg kan gjøre stort. Jeg er alltid lei meg og prøver å skjule mine egne problemer ved å hjelpe andre. Jeg tenker også mye på ting som, hadde livet vært anneledes om jeg var født som en jente. Jeg føler meg ikke som en jente, men når jeg går på gata eller i butikken får jeg alltid følelsen at det ikke blir riktig for meg å jobbe med barn. Eldre folk ser på meg som om jeg er et monster og jeg velger selv å holde meg unna yngre barn så det ikke skal bli noe stort med det. Alt jeg ønsker er å finne en måte å få vekk alle tankene mine på, finne noe å bruke tiden på og akseptere at, jeg var ikke frisk, jeg var den eneste av alle rundt meg som måtte slutte. Sitter å gråter ofte og har jeg sikkert angst pga alt dette. Vil bare at det skal stoppe

SVAR

Besvart 18.06.2019 10:16:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
account_circle