Hopp til hovedinnholdet

Forslag til omsorgsyrke med kommunikasjon?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg sliter litt med å finne ut hva jeg skal bli.. altså jeg er student innenfor helse og oppvekst og hadde egentlig tenkt på påbygg etterhvert for å bli sykepleier.. men tiden går og jeg tenker mer og mer at det er ikke heeelt det jeg vil jobbe med 100%. Altså, jeg elsker å jobbe med mennesker og vil gjøre det hele livet mitt, men jeg er mye mer flink med ting som gjelder kommunikasjon. Og lurer på om dere har tips? Vil jobbe innenfor helse/med mennesker , men jeg føler at mitt sterkeste side ved å hjelpe mennesker er med kommunikasjon, for jeg er flinkeste der, men ikke ved å stelle sår osv... men vet liksom ikke hva jeg hadde passet.. så jeg trenger hjelp! Takk:)

SVAR

Besvart 21.08.2019 14:53:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvem svarer på spørsmål om skole og utdanning?

Har du spørsmål om skolen din, rettighetene dine, hvor du skal søke, spesielle tilpasninger, yrkesvalg eller hvilke muligheter som finnes? Disse kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle