Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli statsminister?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en norsk pakistansk jente. Men akkurat nå er jeg bosatt i England. Jeg har et veldig viktig spørsmål kan hvem som helst bli en statsminister liksom da mener jeg for å bli statsminister i Norge. Hvis man vil bli en statsminister hvilken fag må man studere? I England så går jeg nå i Tiende klasse hvis jeg Hadde bodd i Norge nå hadde jeg gått i niende Klasse. Fordi min utdanning vil bli i engelsk så lurer jeg på om jeg kan fortsatt bli en statsminister eller en politiker og hvis jeg kan kan du fortelle meg hvilke fag jeg må studere her i England og hva slags karakterer som kreves takk.

SVAR

Besvart 29.08.2019 13:51:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
attach_file

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

 

Les mer
attach_file

Er du politisk engasjert? Bli med i et ungdomsparti

Ungdomspartiene er en viktig arena for deg som vil engasjere deg i politikk. Her møter du andre unge som deler ditt politiske syn, og du kan være med å bestemme hva partiet ditt skal jobbe for.

 

Les mer
account_circle