Hopp til hovedinnholdet

Hva vil det si å bli helsefagarbeider?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg skal har gått 1 året mitt på vgs, på helse og oppvekst. Og skal nå ut i lære som lærlingskandidat. Er det sånn at når jeg er ferdig i de årene i lære, er utdannet helsefagarbeider? Jeg skal jobbe i minst 2 år, det kommer litt an på. Og jeg kommer nok til og klare og jobbe fulltid, og stille kravene som settes. Jeg vet jeg tjener penger i denne perioden, men hva konkret skal til for at jeg blir helsefagarbeider etter lærlingskandidat ordningen. Jeg forstår ikke helt dette med fagbrev/svennebrev osv, så gjerne forklar konkret og enkelt. Blir jeg helsefagarbeider i den retningen, eller har skolen gjort en for enkel løsning for meg? Vil bli helsefagarbeider, ha vanlig lønn og spare til pensjon. Derfor er dette viktig og vite

SVAR

Besvart 10.09.2019 15:44:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik skaffer du læreplass

Går du et yrkesfaglig utdanningsprogram? Skal du snart ut i læretid, men er litt usikker på hva det egentlig innebærer? For å kapre læreplass i drømmebedriften, er det lurt å starte jakten tidlig!

 

Les mer
attach_file

Du har rett til videregående opplæring

Ingen kan tvinge deg til å gå på videregående, men i Norge har du rett til skoleplass eller et annet opplæringstilbud. Dette kaller vi ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle