Hopp til hovedinnholdet

Hvordan blir jeg politietterforsker?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har lenge tenkt på hva jeg vil bli, også fant jeg et yrke som er «politiforsker». Jeg har aldri i mitt liv vært så engasjert i å bli noe, det er noe jeg virkelig vil bli i fremtiden. Men jeg går 1år på VGs akkurat nå, og går linjen studiespesialisering. Men jeg vet ingenting, og finner ingenting om hva jeg må ta til neste år hvis jeg vil gå til det yrket. Hvilken linje må jeg ta, for å bli politiforsker? Må jeg ta T1 matte eller holder det med P matte? Hvilke fag må jeg ta? Må jeg i millitæret? Setter pris på svar<3

SVAR

Besvart 14.10.2019 18:17:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvem svarer på spørsmål om skole og utdanning?

Har du spørsmål om skolen din, rettighetene dine, hvor du skal søke, spesielle tilpasninger, yrkesvalg eller hvilke muligheter som finnes? Disse kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Matematikk på videregående – hva skal du velge?

T-matte, P-matte, R-matte, S-matte, programfag og fellesfag – det kan være vanskelig å finne veien i mattejungelen. Her får du oversikten, så det blir lettere å velge det som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
account_circle