Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke hva jeg skal velge i yrkeslivet!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Vet dette kanskje er litt tidlig å tenke på nå(jeg har akkurat begynt på ungdomsskolen) men jeg er ganske stressa for hva jeg skal bli. Jeg har tatt en test som sier at jeg burde studere medisin eller helse, er ganske glad i å hjelpe andre. Men jeg kan jo ikke KUN gå ut ifra en sånn test selfølgelig. Har noen ganger tenkt at jeg vil hjelpe andre innenfor psykisk helse, men det er så mange ting jeg syns høres spennende ut, jeg har hatt lyst til å bli: YouTuber, sykepleier, politietterforsker, skuespiller, arkitekt... jeg er så redd for å velge feil, eller noe jeg ikke trives med. Og jeg er SÅ forvirra over hvor man skal gå og hva man skal gjøre og arbeidslivet. Jeg har SÅ mange spørsmål, får ikke plass til alle her!!! Men HJELP : (

SVAR

Besvart 16.10.2019 00:00:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle