Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ha en godt betalt jobb

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg tenker mye på framtiden min. Jeg ønsker å få en jobb som er ganske bra betalt. Rundt 70 000 i mnd. Jeg er villig for å jobbe hardt, og ønsker å bli aksjemegler. Greia er at jeg ikke er særlig god i matte og liker ikke faget i seg selv. Nå er jeg bare 14 og jeg føler det blir et problem hvis jeg skal utdanne meg til jeg er rundt 27 år. Personlig vil jeg bli parterapaut men de får ikke like bra betalt som jeg håper på. Jeg ønsker liksom å ikke trenge å tenke på om jeg har penger på kontoen når jeg blir eldre. Jeg ønsker å bo i et sikkelig fint hus med fine biler. Jeg sparer nå fordi jeg vet at jeg ikke får så mye igjennom arv for fremtiden ettersom foreldrene mine ikke har så my å by på nå. Hvordan kan jeg like å studere og like matte. Evt er det andre jobber hvor jeg får like godt betalt, og hvilken utdanning trengs det. Vennligst ikke legg denne ut på nettsiden. Bare svar, takk.

SVAR

Besvart 24.10.2019 12:41:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bekymrer du deg mye for framtida?

Tanker om framtida kan skape både positiv forventning og bekymring. Hvis det er stor bekymring, kan tankene om det bli til grubling og tankekjør. Få råd I denne artikkelen

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle