Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst til å bli stripper

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har så lyst til å bli stripper. Problemet er at jeg tør ikke å si det til mamma, hun kommer til å gjøre narr av meg. Har heller ikke noe selvtillit men derfor trur jeg stripping kunne fått opp selvtilliten min å i tillegg tjener man jo masse penger. Å det trenger jeg. Alle andre i familien har en bra jobb, så kommer jeg som har lyst til bli stripper, det rart? Må man være modelltynn? Må man ha store hofter, pupper eller rumpe? Har sett på YouTube av en som filmer « day in a life as a stripper» det så drit gøy ut. Må man ha en bra utdannelse? Må man ha en jobb ved siden av? Hvor mange ganger er det i uken? Plis forklar meg litt hvordan dette fungerer osv... vil helst ikke bli sett ned på. Takk for hjelpen:)

SVAR

Besvart 25.11.2019 23:12:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle