Hopp til hovedinnholdet

Vurderer å bli hudpleier

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente som går på VG1 helse og oppvekst-fag jeg vet ikke hva jeg skal søke til nese år. jeg har litt lyst til å bli en hudpleie, men noen sier at det er veldig vanskelig å få jobb som en hudpleie. De sier hvis jeg ikke finner jobb som hudpleie må jeg lage min egen og drive den, men det er jo vanskelig jeg må ha mye penger fra før av og må gjøre sann at bedriften min blir kjent. jeg har lyst til å bli hudpleie men foreldrene mine sier at jeg må få meg høyere utdanning, jeg klarer ikke mer skole og vil bare bli ferdig med det. Hvor jobber en hudpleie egentlig? Etter 3 år som jeg er ferdig med skole starter jeg rett på jobben eller må jeg gå på Praksis\lærling ? Hvis jeg må ta praksis hvor lenge varer det?

SVAR

Besvart 30.11.2019 17:47:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
attach_file

Slik skaffer du læreplass

Går du et yrkesfaglig utdanningsprogram? Skal du snart ut i læretid, men er litt usikker på hva det egentlig innebærer? For å kapre læreplass i drømmebedriften, er det lurt å starte jakten tidlig!

 

Les mer
account_circle