Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg jobbe som IKT-servicemedarbeider i Japan?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Beklager hvis dette er et spørsmål som er vanskelig å svare på, men dere vet vel ikke tilfeldigvis om jeg kan jobbe som IKT-servicemedarbeider i Japan? Jeg er 15 år,(snart 16) og har tenkt til å flytte til Japan når jeg minst over 20. Jeg og en kompis skal da sammen tenkt til å flytte dit. Vi er veldig gode kompiser og ønsker en fremtid der sammen. Jeg synes det er så vanskelig å finne et yrke som passer meg der, men jeg ønsker gjerne å jobbe med noe teknisk digitalt. I tillegg må man jo kunne Japansk, men jeg elsker språk på skolen og har nesten i et år nå fått studert litt Japansk på fritiden. Jeg kan se serier og lese bøker og forstå VELDIG MYE, noe jeg er ganske stolt over. Men igjen, jeg vil bli en IKT-servicemedarbeider, men spørsmålet er: kan jobbe som IKT-servicemedarbeider i Japan? Håper jeg får positiv og god informasjon i og med at siden deres er veldig fin! :)

SVAR

Besvart 10.12.2019 13:14:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Drømmer du om en jobb i utlandet?

Mye skal ordnes, og planlegging tar ofte lenger tid enn du tror. Det er ikke alltid lett å få seg jobb i et ukjent land. Ta initiativ, skaff deg informasjon og finn ut hva som er mulig.

 

Les mer
attach_file

10 steg til utdanning i utlandet

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

 

Les mer
account_circle