Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke om jeg tør å satse på skuespillerkarriere?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heii, jeg sendte vel inn spørsmål her når jeg var 15 år, og må spørre om det samme igjen.. jeg ANER ikke hva jeg vil i livet men jeg bare kjenner en gnist om at jeg vil gjøre noe spennende, kanskje ikke helt A4? Å tenke på et normalt standard liv gjør meg deprimert.. snart 21 men føler meg fortsatt som et barn som vil finne på morsomme ting hele tiden. Skuespiller har jeg tenkt på innimellom, egentlig har jeg tenkt på alt fra himmel og jord, men jeg ser opp til noen skuespillere og det virker som en morsom jobb.. men, jeg er gammel og jeg tørr bare ikke. Jeg kunne så inderlig ønske noen spurte meg om å være skuespiller for da hadde jeg virkelig gledet meg og gjort mitt beste, har alltid likt å kle meg ut og tulle i oppveksten, ble ofte kalt rar. Men hvis JEG tar steget kommer jeg 100% bare til å være kjempe usikker og helt stille for jeg stoler ikke på meg selv og mine valg i det hele tatt.. jeg vet faktisk at jeg aldri kommer til å finne ut av det

SVAR

Besvart 07.01.2020 14:34:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Skuespiller – drømmeyrke eller bare fjern drøm?

Drømmer du om å bli skuespiller? Du er ikke alene. Kampen om både studieplasser og jobber er hard, men vi gir deg noen tips som kan hjelpe deg på veien.

 

Les mer
account_circle