Hopp til hovedinnholdet

Jeg skal velge studieretning, men aner ikke hva som passer for meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg skal søke vgs om ikke så lenge, men vet ikke helt hva jeg skal søke. For omtrent 1 år siden tenkte jeg på å bli sykepleier, men nå har jeg tenkt litt mer på frisør og gå videre innenfor sminke osv. Eneste er at keg er ikke noe flink med mennesker, da jeg har forskjellige tryper angst osv som gjør at jeg blir ukofertabel i flere situasjoner. Jeg kommer uansett ikke til å søke studiespesialisering da jeg vet at jeg ikke hadde klart det. Men akkuratt nå aner jeg egt ikka hva som passer meg, føler egt ikke jeg har noe særlig interresser.

SVAR

Besvart 10.01.2020 19:59:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle