Hopp til hovedinnholdet

Er farmasøyt et bra yrke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Jeg lurte på om det å bli farmasøyt er verdt det? Fra det jeg fant ut, så vet jeg at det er flere folk som er farmasøyter enn det er ledige plasser. Lønnet er heller ikke så høyt, men ikke så dårlig. Det er mange som sier at det er ikke verdt det. Jeg er heller ikke sånn helt digga på det, men det høres interessant ut. Jeg ville bli en medisinstudent, men jeg elsker fritiden min, og det å jobbe uten pause i DAGEVIS høres helt forferdelig ut. Jeg syntes medisin var litt for mye så jeg vurderer om å bli farmasøyt, men så så jeg det andre farmasøyter hadde å si om det yrket, skal jeg takke nei? Jeg er interessert i biologi, språk og historie, jeg ser etter høyt/"passende" lønn, jeg kan ikke finne noe som passer meg, vær så snill hjelp!

SVAR

Besvart 11.01.2020 09:51:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle