Hopp til hovedinnholdet

Hvilket studier om relevante for temaene seksualitet og kjønn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på snart 20 år som er litt usikker på hva jeg vil bli/jobbe innen. Har til nå studert sykepleie, men lurer på om dette kanskje ikke er noe match likevel. Interesserer meg mye for seksualitet og kjønn, og kunne tenkt meg å jobbe med noe som omfatter dette. Det beste alternativet jeg har funnet er vel egentlig sexolog eller eventuelt helsesykepleier, men da må jeg vel fortsette med sykepleierstudiene. Finnes det noen andre måter å bli en av disse tingene på eller noen andre yrker som omfatter seksualitet og kjønn? Begynner å bli ganske desperat etter å finne noe jeg liker å drive med, og merker at jeg blir mer og mer pessimistisk ettersom tiden går og jeg ikke blir noe klokere på akkurat dette. Er ekstremt skolelei og har egentlig vært det siden jeg starta på skolen, så er avhengig av å finne noe jeg virkelig liker for å klare å fullføre. Please hjelp meg. Vet ikke hvordan jeg skal klare meg videre uten hjelp. Takk for svar!

SVAR

Besvart 17.01.2020 15:56:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle