Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bli lærer eller psykolog etter påbygg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Egentlig tenkte jeg å gå på studiespess, men jeg sliter en del med psyken og motivasjon så jeg tenker nå at det kanskje kan bli enklere for meg å få gode karakterer hvist jeg velger resturant og matfag. Jeg har lyst til å bli lærer eller psykolog. Hvist jeg tar påbygg til studie spess på vg3 kan jeg da bli det jeg vill? Hvist jeg blir lærer vill jeg jobbe på Ungdomskolen eller 1-10. Hvistnjeg blir lærer har jeg lyst til å blandt annent undervise i mat & helse så da kan det jo være en fordel å ha gått mat og resturant? Hvist jeg søker på resturant & matfag kommer de da til å se mest på mat & helse karakteren min? Når jeg går påbygg studiespess vg3 er det bare realfag i et helt år? Ingenting annent? Hva fag er det? Takk for svar❤️

SVAR

Besvart 22.01.2020 19:14:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
account_circle