Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke hva jeg skal studere

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg aner ikkje hva utdanning eg skal velge og hva eg egentlig bør legge vekt på. For skole har egt aldri inntressert meg. Men eg liker trening og lage sunn mat. Prøve ut ny oppskrifter og har bestemt meg for å bli veganer. Men eg føler dette er mer en hobby for meg og vet egt ikkje hva man kan studere innen trening og enæring og hvordan jobber man da kan ha. Ellers er matte og realfag mine beste fag, og selv om eg ikkje synest det er veldig gøy tar eg det veldig lett, og har derfor lenge følt på at eg må bli noe innen dette området, fordi det er nettopp dette eg er god på. Men igjen eg vet liksom ikkje helt hva man kan bli ved å studere matte. Har googla litt, og det eneste eg finner er egt lærer og det er ikkje noe eg ønsker å bli. samtidig så ønsker eg å ha en jobb som betaler bra så eg kan reise mye. så eg lurer på om dere har tips til hvordan eg kan velge, hva eg burde legge vekt og noe yrker eg kanskje ikkje har hørt om? er for tiden på utveksling så kan ikkje snakke med rådgiver.

SVAR

Besvart 25.01.2020 12:42:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle