Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil logistikkoperatør, men vil ikke gå Vg1 TIP.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg går nå på helse og oppvekst vg1. Jeg føler det er feil og vil bli logistikkoperatør. Dette året har jo de endret læreplanene fullstendig og før kunne vi jo gå vg1 service og samferdsel for å bli det, men jeg fant ut at man måtte gå TIP vg1. TIP er egentlig noe av det siste jeg kunne tenkt meg å bli fordi jeg har ingen interresse av å sveise, dreie, lodde osv. og heller har jeg ingen erfaring og kan ingenting om dette. Derfor er jeg redd jeg ikke klarer ett år med dette. Familie og venner sier at jeg kommer til å klare det og sier det kommer til å gå fint men jeg er ikke sikker. Jeg kan jo ingenting om dette så burde jeg begynne på TIP vg1 da? Jeg har og hørt at du må kunne matte for å lage tingene der og at det blir veldig komplisert og jeg er ikke flink til matte i det hele tatt. Men jeg vil jo bli logistikkoperatør så jeg vil egentlig prøve, men hva er deres tips? Og hva er snittet for å komme inn på transport og logistikk vg2 på Gand vgs?

SVAR

Besvart 04.02.2020 13:51:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
account_circle