Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil studere dyrepleie. Kjæresten min vil ikke ha langdistanseforhold.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er nå snart ferdig med siste året på VGs. Jeg går påbygg i Trondheim og går ut med generell studiekompetanse til våren. Jeg vet jeg vil jobbe med dyr, spesielt hest og hund men aner ikke hva. Jeg har lagt fra meg veterinær fordi da må jeg ta opp fag, og matte er jeg skikkelig dårlig i, og jeg er så sykt skolelei så det kommer ikke til å gå.. så det som er mest aktuelt er å gå bachelor i dyrepleie i Bodø. Men det som har mest betydning for meg er kjæresten min, han sier han ikke vil ha langdistanseforhold og han kan ikke flytte med meg pga jobb. Så det gjør da at det egentlig ikke er aktuelt å flytte til Bodø heller fordi jeg klarer ikke å slå opp med han. Vi bor sammen og har hund også.. Jeg kan ikke si til mamma og pappa at det er grunnen fordi de mener jeg må leve drømmene mine og blabla. Så jeg lurer på om dere har noe tips til hva jeg skal gjøre og evt tips til annen utdanning:)

SVAR

Besvart 27.02.2020 16:21:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle