Hopp til hovedinnholdet

Kan man slippe å ta de medisinske prøvene for å bli barnevernspedagog?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg er heilt fortapt. Eg ville egentleg ikkje studere fordi eg er så drittlei av skulen fordi at kvar dag er det bare meg som blir fortalt at eg suger av ulike lærere og får stygfe blikk av elevane fordi at eg har ikkje venner, men mor mi sa at eg måtte så då hadde eg tenkt å ta barnevernspedagog utdanninga. Men nei, da må du ha medisinke tester som involverer blodprøver og eg vil heller dø enn å ta sprøyte. Da tenkte eg at eg kanskje kan bli noko som involverer biologi men wg har ikkje mogelighet til å ta realfag sidan er eg media elev og eg har ikkje penger til privatist. Ellers tenkte eg kriminologi men der treng du sjukt høytt snitt. Med andre ord er det ikkje ein einaste ting eg kan tenka meg å studera, men eg MÅ studera sånn skikkeleg tre års studie rett etter vgs eller blir eg basically sparke ut av familirn. Kan man sleppa dei medisinke prøvane???? Hjelp :(

SVAR

Besvart 03.03.2020 11:53:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Jeg sliter med foreldrene mine, hvordan kan jeg få de til å forstå?

Følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg, har du sikkert hatt. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Hvordan skal du få dem til å forstå deg?

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Hvem svarer på spørsmål om skole og utdanning?

Har du spørsmål om skolen din, rettighetene dine, hvor du skal søke, spesielle tilpasninger, yrkesvalg eller hvilke muligheter som finnes? Disse kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle