Hopp til hovedinnholdet

Jeg prøver å finne ut hva jeg vil bli..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg prøver å finne ut av hva jeg vil bli. Jeg har sett på EF språkreiser og kilroy sine study abroad-program, og jeg har veldig lyst til å reise til Australia. Men jeg har sett på PT-utdanning og webdesign, men nå hadde det vært moro å blitt en studieveileder hos EF eller kilroy der jeg kan ha muligheten til å reise mye, snakke engelsk og kanskje ta en PT-utdanning eller noe lignende etter hvert. Men jeg har så mange muligheter! Så jeg kunne trengt litt hjelp med hvordan jeg burde gå frem, eller hva slags utdanning jeg burde ta med tanke på mine interesser for reise og studieveiledning selv. Hadde vært utrolig moro med en jobb der jeg hjelper andre med utdanning og evt. trening, noe jeg interesserer meg veldig for! Jeg tar imot all hjelp jeg kan få! :) Mvh Jente, 20 år

SVAR

Besvart 20.03.2020 16:01:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 steg til utdanning i utlandet

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle