Hopp til hovedinnholdet

Vurderer å bli vernepleier eller lignende. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har søkt helse til helse til neste år. Vil bli noe innen helse men vet ikke hva. Vil bruke den tiden til å utforske mer. Nå kunne jeg tenkt meg å bli vernepleier. Men hva blir utdanningen etter VGs da? Må vel ta påbygg hvis jeg skal bli det. Jeg tror jeg kunne tenkt meg å jobbe med mennesker som for eks er psykisk funksjonshemmede eller fysisk. Kunne også tenkt meg å jobbe på institusjoner med mennesker som trenger litt ekstra hjelp. Jobbet som frivelig på festival i fjor. Det måtte jeg en gruppe mennsker som hadde sine problemer, de var ikke helt som oss. Men de var så fine mennesker. De behandlet meg som den voksene selvom jeg var yngst. Kunne bare tenkt meg å hjelpe og jobbe med sånne mennesker spm dem. Hva er normal lønn i dette yrke. Kunne bare tenkt å jobbe med mennsker som trenger litt mer hjelp. Men ikke sykepleier, mer i hverdagen til de som trenger hjelp. Jeg har slitt veldig med psykisk helse og det gir glede å være der for andre. Takk for all deres hjelp.

SVAR

Besvart 16.04.2020 12:20:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle