Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker å bli artist. Hva bør jeg gjøre etter vgs?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg går første år på vgs og begynner å tenke litt på hva jeg skal gjøre fremover. Jeg har veldig lyst til å bli artist for jeg elsker musikk å vil dele det med verden. Men vet ikke helt hva jeg skal gjøre etter videregående for å bli suksessfull eller på vei til å bli hvertfall. Jeg har tatt sang timer og blir fortalt ofte at jeg er «unormalt» god, men klarer ikke ta d til meg. Janteloven har tatt det beste av meg og jeg klarer ikke å være confident med sangstemmen min. Så spm mitt er: Hva skal jeg gjøre etter vgs for å begynne min karriere? Hvor bør jeg begynne? Hilsen meg

SVAR

Besvart 16.04.2020 11:45:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Et år på folkehøgskole?

Er du usikker på hva du ønsker å gjøre etter videregående? Lei av karakterer og skolestress? Vil du bruke et år på å gjøre nøyaktig det du har lyst til? Ta et år på folkehøgskole!

 

Les mer
attach_file

Proffdrømmen

Tusenvis drømmer om å bli fotballproff, noen klarer det. Hva er deres hemmelighet til suksess? Når alt kommer til alt er det hardt arbeid eller talent som er avgjørende? Vår ungdomsjournalist, Erik, har skrevet om hva som er viktig for en som ønsker å bli profesjonell fotballspiller.

av Erik, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle