Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker å leve "the american dream".

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, ung. Jeg har en drøm, en drøm om å bli vellykket i livet. Med vellykket mener jeg at jeg ønsker å bli rik rett å slett, men veldig rik. Med mine karakterer nå (4,5) og sjansene du får i Norge, er det ikke helt det jeg er etter. Jeg vet ikke hvordan jeg kan oppnå min drøm. Hvilken jobb jeg burde jobbe for, hva jeg burde satse på osv. Konklusjonen jeg har endt på, er å finne en vellykket parter. Dessverre er mange av de «vellykkete» mennene ikke å finne i Norge, pluss at mange har spesielle holdninger. Tenk deg de i serien «Exit». For å gjøre det helt kart, ønsker jeg ikke en mann med holdninger til en av skuespillerne i Exit. Mange sier til meg at penger ikke gjør deg lykkelig, men i mitt tilfelle må jeg stille meg litt diskré akkurat der. Hvordan og hvor jeg kan klare dette er det jeg trenger hjelp til. Ingen andre mennesker har klart å hjelpe meg med dette. Jeg tenker litt på dette som «The American Dream» haha. Håper virkelig på svar!❤️

SVAR

Besvart 30.04.2020 17:27:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Hvordan spare lommepengene dine

Forsvinner lommepengene nesten før du får dem? Brenner pengene i lomma di? Du er nok ikke alene, og heldigvis finnes det råd.

Av Julie, ungdomsjournalist ung.no.

 

Les mer
account_circle