Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke om jeg skal bytte utdanningsprogram

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går på studiespesialisering vg1 og har søkt studiespesialiseing vg2. Jeg har tenkt å bli lærer, men utdanningen høres ut som mye stress, jeg har nettopp funnet ut va masterprøven er og den høres ut som mye stress plus jeg er ikke heilt sikker på hva jeg vil bli. Jeg vurderer å bytte til ett yrkesfag men, vet ikke hvilke yrke jeg skal velge. Jeg lurer på om det går fortsatt å bytte linje vis jeg bestemmer meg og vis ikke må jeg gå helle vg2 på studie også bytte? Jeg har ett spørsmål til, jeg er egentlig ikke så interessert i noen yrkesfag og likte ikke sløyd så mye på ungdommskolen men, tror du at det er smart å bytte til yrkesfag selv om man er halvveis sikker på at man kommer ikke til å like det. Jeg er bare redd at jeg kommer til å velge ett yrke jeg ikke liker og er sittende fast i den jobben for resten av livet, men det går likt for lærer utdanning, jeg vil ikke gå alt den utdanningen også ikke klare å bli ferdig.

SVAR

Besvart 07.05.2020 11:45:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg bytte utdanningsprogram på videregående?

Har du valgt feil linje på videregående? Fortvil ikke. Det kan være mulig å bytte, selv om skoleåret har begynt.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle