Hopp til hovedinnholdet

Vil jobbe med barn og unge - hvor skal jeg starte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 20 år som er litt rådvill.. Jeg har så utrolig mange ønsker med hva jeg ville jobbe med i fremtiden- med eller uten utdanning. Det jeg alltid har visst er at jeg vil jobbe med mennesker (kanskje spesielt barn og unge) som er i vanskelige situasjoner, f.eks barn som blir mobbet, har ulike vansker eller andre ting som gjør at deres sosiale samvær med andre ikke alltid vil være like bra. Jeg er en veldig omsorgsfull person, og vil gjerne jobbe tettere med dette enn å sitte som miljøterapeut på en barneskole liksom. Jeg kunne tenke meg å jobbe i en organisasjon eller en typ institusjon for å jobbe tett på de det gjelder og virkelig føle at jeg gjør noe skikkelig meningsfullt og kan ha en positiv innvirkning på en annens liv. Jeg vet bare ikke helt hvor jeg skal starte, enten med utdanning eller organisasjon(eller annet) å begynne med. Jeg har også hatt lyst til å hjelpe barn/unge med autisme og slike diagnoser. Trenger hjelp med mulige veier jeg kan ta herfra. Takk!

SVAR

Besvart 19.05.2020 17:56:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
account_circle