Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Studere i USA - Lånekassen - stipend

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg har veldig lyst til å studere i USA etter vgs og har funnet flere colleges jeg vil søke på, men å gå på college i USA er veldig dyrt. Stemoren min sa at jeg kunne ta opp et vanlig studie lån i lånekassa å bruke det pluss det jeg har spart opp selv, men kan jeg gjøre det?? har jeg noen rettigheter på stipend eller generelt når jeg søker som utenlandsk student?? hilsen en forvirret 17 åring

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer