Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Studere kjemi i Nederland

account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg holder for tiden på med å søke meg inn i studier i Nederland. nå må jeg fylle inn en underøkelse som spør hvilke karakterer jeg har i noen spesifike fag (for å danne et bilde av de søkende) og lurer på hvordan jeg beregner de norske karakterene om til den nederlandske 1-10 skalaen. også lurer jeg på hvilken matematikk (R1 og R2) faller under i Nederland av math A, B, C & D. (Denne underøkelsen er i forbindelse med chemical engineering studie på University Twente) en muligens fremtidig kjemiker :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer