Hopp til hovedinnholdet

Forbedre fag eller ikke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er utrolig forvirret! Jeg har ca 3,7 i snittkarakter fra vg, pluss at jeg har gått på folkehøgskole to år (et vanlig år og som stipendiat, om det har noe å si). Jeg har tidligere vurdert å forbedre noen av fagene fra vg, men etter som jeg har forstått vil snittet for å søke på studier ØKE! Hvorfor er det sånn? En annen ting er at jeg har søkt over hele nettet for å skjønne meg på om det er smart å forbedre fag eller ikke? Jeg skjønner ingen ting, og føler meg bare dum. Jeg vil prøve å komme meg inn på phs, og det eneste jeg så som sto der er at man må ha bestått vg og ha minst 3 i norsk (noe jeg har). Men jeg får ikke søkt før til neste år, bør jeg da forbedre karakterene mine, eller beholde de slik de er? Håper virkelig dere får svart meg, for som sagt så skjønner jeg ingen ting..

SVAR

Besvart 01.06.2015 19:22:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
account_circle