Hopp til hovedinnholdet

Jeg får stryk, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er snart ferdig i mitt 3 år på VGS. Jeg kommer til å få stryk i R2 matte og som følge av det får jeg ikke tatt videre studier. Jeg vet det er min feil men jeg har også hatt andre problemer som har forstyrret skoleåret mitt. Jeg sliter med en alvorlig sykdom og var innlagt på sykehuset for så sent som 1 år sida, jeg ble dumpet av kjæresten min for 4 år siden, jeg har en god vennine som slet veldig og var på nippet av selvmord for noen måneder sida men er bedre nå. Jeg har prøvd å snakke med læreren min i faget om dette men han ser ikke ut til å forstå min situasjon. Har dere noen form for tips på hva jeg kan gjøre. Jeg vil ikke ta et friår for det vil bare få meg til å bli deprimert. jeg må holde meg aktiv og derfor fortsette med studier. Så kan dere hjelpe meg her. Takk på forhånd

SVAR

Besvart 05.06.2015 10:53:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik klager du på karakteren

Misfornøyd med en karakter? Husk at du kan klage på både standpunktkarakterer og eksamenskarakterer. Hvilke frister gjelder og hvordan skal du gå fram?

 

Les mer
attach_file

Endelig et friår - hva skal du finne på?

Skal du ha en pause fra skole og utdanning? Usikker på hva du vil bruke året til? Jobbe, reise, oppleve noe nytt, bli kjent med nye mennesker? Her får du tips til hva friåret kan inneholde.

 

Les mer
attach_file

Hva teller for karakteren?

Det er ikke tilfeldig hvordan karakterene settes. Her er en oversikt over hva lærerne vektlegger når de setter dine karakterer.

 

Les mer
account_circle