Hopp til hovedinnholdet

Hvordan får jeg bedre mattekarakter og bedre forhold til familien min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Min far og mor har begge veldig bra utdanning og vil at jeg skal gå ned samme veg som dem, det vil jeg også, men jeg er ikke i nærheten av like god i matte og andre ting som de var på min alder. Med en gang jeg setter meg med matematikk får jeg vondt i hodet og klarer ikke å konsentrere meg. Dette skaper problemer for karakterene mine som akkurat nå er på en 2 (for første gang). Etter at jeg begynte på videregående så går karakterene mine bare nedover og nedover, men har gått litt oppover i det siste. Jeg vil gjerne dra på utveksling til USA til neste år, dette er veldig mulig for meg, men min far sier at jeg ikke kan dra om jeg ikke "oppfører meg bedre" eller som vi andre har i landet kaller det: Å bli bedre i matematikk. Så mitt spørsmål er: Hvordan kan jeg bli bedre i matematikk, og få et bedre forhold med min far og mor?

SVAR

Besvart 06.01.2016 21:48:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle