Hopp til hovedinnholdet

Tips til hvordan jeg kan forbedre tyskferdighetene mine?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei er gutt 19 som har strøkke på tysk II eksamen 2 ganger. Jeg er desverre nødt til å ta Tysk II eksamne på nytt bare at denne gangen må jeg ha både skriftlig og muntlig. Jeg er en elev som såvidt klarte å stå i tysk faget men kan ikke søke høyskole uten å stå på eksamen. JEg føler at muntlig ikke kommer til å bli et så alt for stort problem men slitter utrolig mye skriftlig. Trenger tips til hvordan jeg kan bli bedre i tysk skriving. Har veldig lyst å ha undervisning før jeg tar eksamen, men å betale 20 000kr for tysk kurs er uakseptablet på det høyeste, Vist dere hadde vist om noen kurs/ type undervisning som jeg kunne tatt så hadde det hjulpet mye. Har brukt mye av sommeren på finne ut av dette men har bare funnet hjelp som gjør meg hjemløs etter eksamen. Hører til i Bergens området så helst hjelp som finnes i det området.

SVAR

Besvart 06.08.2016 12:42:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Stryk på eksamen - hva kan du gjøre?

Fikk sommerferien en dårlig start da du så karakteren fra eksamen? Klaget du på karakteren uten å få medhold? Dette er dine rettigheter og muligheter.

 

Les mer
attach_file

Privatist - hvordan lære pensum før eksamen?

Som privatist har du ikke krav på undervisning i faget. Likevel finnes det flere privatskoler du kan betale for undervisning, eller du kan velge å lese selv. Her får du tipsene.

 

Les mer
attach_file

Seks tips for å bli bedre i engelsk

Engelsk er en viktig del av hverdagen vår, likevel kan du føle deg litt utrygg når du selv skal skrive eller snakke på et fremmed språk. Her er seks tips til hvordan du kan bli flinkere i engelsk - og andre språk.

 

Les mer
account_circle