Hopp til hovedinnholdet

Fikk samme oppgave på eksamen som på tentamen.Kan det bli plagiat?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg hadde nylig skriftlig psykologieksamen hvor vi ble tildelt samme oppgave som vi fikk på tentamen vi hadde tidligere i år (veldig tilfeldig). Jeg fikk toppkarakter på tentamen med noen småfeil da. På eksamen var det utrolig vanskelig å omskrive hele oppgaven, ettersom jeg var redd for jeg skulle gå ned i karakter hvis jeg plutselig skulle mene noe annet enn det jeg skrev på tentamen. På eksamen endret jeg kanskje 30% av tentamensbesvarelsen men lot store deler av teksten stå uforandret fra tentamen. Læreren min ba meg henvise til egen besvarelse i kildene, men en av de som var ansvarlige for eksamen fortalte at det ville sett dumt ut ettersom det var store deler av teksten, og den som rettet besvarelsen min uansett ikke ville finne min tentamensbesvarelse pga den ikke er publisert noe sted. Er det mulig jeg kan få plagiat fra tentamensbesvarelsen og trekk i karakter?

SVAR

Besvart 29.05.2018 20:44:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Stryk på eksamen - hva kan du gjøre?

Fikk sommerferien en dårlig start da du så karakteren fra eksamen? Klaget du på karakteren uten å få medhold? Dette er dine rettigheter og muligheter.

 

Les mer
attach_file

Jukser du på skolen?

Har du tatt snarveier og jukset på en prøve eller en eksamen? Dette er ikke lov i skolen, og kan ha alvorlige konsekvenser.

 

Les mer
account_circle