Hopp til hovedinnholdet

Besvarte på 2 av 3 eksamensoppgaver. Stryker jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg hadde eksamen i rettslære 2 i år på vgs, hvor vi fikk 3 oppgaver. Jeg sliter en del med konsentrasjonsvansker, og det ble litt mye å ta over seg på eksamensdagen så jeg rakk bare å besvare to av dem. Det jeg er litt bekymret for nå er om det resulterer i stryk? Det står jo at man skal besvare alle, men det rakk jeg dessverre ikke. Er litt bekymret for det for tiden, og det går litt utover siste innspurt fram mot muntlig, både når det gjelder skole og søvn... Takk for hjelp.

SVAR

Besvart 14.06.2018 19:35:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Rett til tilrettelegging av prøver og eksamen

Allergi eller senebetennelse i armen? Behov for bestemte hjelpemidler for å gjennomføre eksamen? Skolen plikter å hjelpe deg med tilrettelegging på prøver og eksamen.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Muntlig eksamen - Hvordan fungerer det?

Hvor lenge varer muntlig eksamen? Når får jeg vite oppgaven? Hvem bestemmer hvilken karakter jeg får? Det er mange som har spørsmål om muntlig eksamen - Vi har laget en oversikt over hva du kan forvente deg.

 

Les mer
account_circle