Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bli bedre i matte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på hvordan jeg kan bli bedre i matte, og hva slags ressurser jeg burde bruke. Hoved grunnen er at jeg vil ta matte opp matte gjennom 25/7 reglen. men også for personlig interesse. Jeg vil først si at jeg har store hull i matten min, jeg vet ikke helt hvor store hull, men vil tro at de er passe store, jeg følgte med i matte timene passe bra(tror jeg) fram til 4th klasse, men i 5th klasse startet jeg med spesial tilpasset utdannelse, altså at jeg lærte utenfor klasserom med personlig assistent. Rundt påsken i 5th klasse startet jeg på en "Spesial skole" hvor mange problem barn som vanlig skole ikke klarte å ta hånd om ble sendt. der lærte jeg basically ingen ting. I 7th klasse kom jeg tilbake til vanlig skole, men fant fort ut at matte hadde blitt mye vanskligere, men jeg kunne fortsatt gjøre det, bare veldig sakte. På ungdom skole hadde jeg vanlig utdannelse første året men siden da har jeg ikke lært stort. Hva burde jeg gå frem her i fra?

SVAR

Besvart 23.05.2019 20:54:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til videregående opplæring

Ingen kan tvinge deg til å gå på videregående, men i Norge har du rett til skoleplass eller et annet opplæringstilbud. Dette kaller vi ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Ti tips for å mestre matte

Sliter du med matteleksene? ENT3R jobber med å få elever til å velge realfag. Her kan du lese om deres tilbud og tips til å mestre matematikk.

 

Les mer
account_circle