Hopp til hovedinnholdet

Må jeg ta to eksamener, eller holder det med en?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vil forbedre helsefremmende arbeid karakteren min fra vgs. Fikk 4 både vg1 og vg2 og det er jo samme fag, men ser det er ulik fagkode. Må jeg ta opp begge(HSF1001 og HEA2001) fagene og få en karakter for hver av fagene eller kan jeg ta opp bare feks. HEA2001 og få en samlet karakter? Det er jo samme fag så HEA2001 som var helsefremmende arbeid på vg2 bør jo dekke begge to? Feks. hvis jeg vil ta opp engelsk som jeg hadde både vg1 og vg2 og har ulik fagkode trenger jeg jo bare å ta opp det én gang skriftlig og én gang muntlig

SVAR

Besvart 18.12.2019 12:27:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Privatist - hvordan lære pensum før eksamen?

Som privatist har du ikke krav på undervisning i faget. Likevel finnes det flere privatskoler du kan betale for undervisning, eller du kan velge å lese selv. Her får du tipsene.

 

Les mer
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
account_circle