Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg be læreren om å vurdere den ene oppgaven i engelsk individuelt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Før du leser dette vil jeg du skal vite at jeg er psykisk syk (grunnen til at jeg får tilretteleggelser) Jeg hadde engelsk tentamen for en stund siden, den tok jeg hjemme fordi jeg ikke klarte å gjør den på skolen. Jeg hadde norsk tentamen et par dager før så jeg var allerede sliten. Dagen jeg skulle ta engelsktentamen var ikke noe god dag og jeg derfor kun å svare på den ene A-oppgaven etter 5 timer. Senere fikk jeg karakteren 2 (jeg får vanligvis 5 i skriftlig engelsk) fordi jeg nettopp bare hadde svart på den ene oppgaven. Dette gikk veldig utover karakterene mine fordi jeg aldri har fått lavere enn 4. Dette har ødelagt alt jeg har jobber for dette høsten om å bevare så mye som mulig av karakterene jeg hadde før jeg ble syk og nå kan det hende at jeg ikke kommer inn på den eneste skolen som var aktuell for meg. Læreren min sa at det jeg hadde skrevet var veldig bra. Det jeg lurer på er: Kan jeg be han om å vurdere den ene oppgaven individuelt og ikke hele tentamen?

SVAR

Besvart 07.01.2020 16:09:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva teller for karakteren?

Det er ikke tilfeldig hvordan karakterene settes. Her er en oversikt over hva lærerne vektlegger når de setter dine karakterer.

 

Les mer
attach_file

Rett til tilrettelegging av prøver og eksamen

Allergi eller senebetennelse i armen? Behov for bestemte hjelpemidler for å gjennomføre eksamen? Skolen plikter å hjelpe deg med tilrettelegging på prøver og eksamen.

 

Les mer
account_circle