Hopp til hovedinnholdet

Engelsk tentamen.Kopierte noen setninger. Kan jeg få stryk i engelsk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg hadde engelsk tentamen for noen uker siden. siden alle gjorde den hjemme pga korona så tok jeg først en oppgave, men byttet til en annen litt før innleveringsfristen til tentamen. det ble krangel hjemme og jeg kunne ikke fokusere i det hele tatt. jeg visste at det ikke var akseptabelt å spørre læreren min om jeg kunne ta tentamen en annen dag, så jeg prøvde å gjøre mitt beste. uten å tenke på det, då kopierte jeg noen setninger fra en yt video, noe læreren min skjønte når hun skulle rette tentame teksten min. hun sa at hun ikke kan vurdere den pga det. betyr det at jeg har fått stryk? og jeg skal på utveksling til usa til høsten. betyr dette at jeg ikke kan dra siden jeg fikk stryk i engelsk tentamen? jeg hater meg selv for at jeg lot meg miste fokuset i et fag jeg har jobbet så hardt i.

SVAR

Besvart 09.06.2020 14:40:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Stryk på eksamen - hva kan du gjøre?

Fikk sommerferien en dårlig start da du så karakteren fra eksamen? Klaget du på karakteren uten å få medhold? Dette er dine rettigheter og muligheter.

 

Les mer
attach_file

Slik klager du på karakteren

Misfornøyd med en karakter? Husk at du kan klage på både standpunktkarakterer og eksamenskarakterer. Hvilke frister gjelder og hvordan skal du gå fram?

 

Les mer
account_circle