Hopp til hovedinnholdet

Vil egentlig bytte lærlingplass pga dette.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg startet som lærling i resepsjon på hotell nå i august. Jeg likte meg de første mnd her men nå liker jeg meg mindre å mindre... I sommer fikk jeg mail fra et annet hotell som jeg heller ville til, mailen fikk jeg ikke før noen uker etter å ha signert kontrakt hit. Så jeg har siden sommeren tenkt på det hotellet. Jeg føler hotellet jeg er på nå blir mindre å mindre interessant for meg og jeg trives ikke dær. Alle jeg liker å jobbe med slutter nå på slutten av året... Jeg har ingen motivasjon for å jobbe her . Mye har med jobben og her jeg bor, har ingen venner eller familie rundt. Så jeg vil egentlig bytte lærlingplass pga dette. Er det en mulighet nå? Eller må jeg vente til sommeren/høsten igjen?

SVAR

Besvart 20.11.2017 14:04:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lærlingers rettigheter og plikter

Er du ferdig med Vg2 og skal bli lærling i bedrift? Da er det mange ting å huske på. Pass på at du gjør det som kreves av deg, og at du får de rettighetene du har krav på!

 

Les mer
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
account_circle