Hopp til hovedinnholdet

Er det en muntlig og en skriftlig eksamen når man tar opp fag?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går siste år på videregående og tenker å ta opp fag når jeg er ferdig. Jeg lurer på hvordan det fungerer når man tar opp fag der det er en muntlig og skriftlig karakter. For eksempel har jeg hatt internasjonal engelsk og har nå spansk 2. Kan jeg ta opp både skriftlig og muntlig eller bare skriftlig. Dersom man bare kan ta opp skriftelig, påvirker det da kun den skriftelige karakteren, eller også den muntlige?

SVAR

Besvart 13.03.2020 13:53:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Førstegangsvitnemål og ordinær kvote - for opptak på videre studier

Skal du snart søke høgskoler eller universitet? Er du usikker på hvordan du ligger an og hvilken kvote du vurderes i når du søker?

 

Les mer
attach_file

Søkt privatskole? Du har angrerett

De som har søkt et privat studietilbud vil etter hvert inngå en forpliktende avtale, og binde seg til å betale for studiet. Men hva skjer hvis du ombestemmer deg?

 

Les mer
account_circle