Hopp til hovedinnholdet

Jeg har gått glipp av et år på skolen, hva kan jeg gjøre nå?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, først vil jeg beklage for at jeg putta saken min oppi i et tema som ikke har noe med dette å gjøre. Jeg gjorde det fordi jeg trengte hjelp og fordi at dere ikke kunne svare på spørsmålene om skole/utdanning. Jeg går i niende klasse og har en del viktige ting som jeg må fortelle. Sommeren 2013 gikk jeg til hjemmelandet mitt for ca. 1 år. Jeg var ferdig med 7 klasse og har gått glipp av hele åttende klasse. Jeg har problemer med å ta igjen alt jeg skulle egentlig lære i 8 klasse. Jeg var ikke så veldig flink i 7 klasse heller men, jeg var ikke så verst. Jeg har problemer med å lære alt. Jeg har glemt mye fra syvende og har ikke lært noe i åttende som jeg sa og jeg kan ikke lære de nye tingene her i niende. Jeg har veldig lyst til å bli sykepleier men, jeg har ingen anelse om hvordan. Alle vennene mine er flinkere enn meg på skolen og jeg er veldig sjalu. Jeg lurer på hvordan jeg kan få hjelp! Jeg er veldig glemsk også. Tror dere at jeg at jeg vil få mer hjelp på privatskole

SVAR

Besvart 02.03.2015 14:48:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Rett til spesialundervisning

Elever har rett til tilpasset opplæring eller spesialundervisning dersom de har behov for det.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Du har rett på tilpasset opplæring

Vanskelig å lære på den måten læreren din underviser? Eller kanskje du ikke får nok utfordringer i timene? Si fra – Du har rett til at undervisningen tilpasses deg.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
account_circle