Hopp til hovedinnholdet

Jeg satte i gang en prosess hvor vi skrev et klagebrev på skolen. Nå er jeg redd for konsekvensene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er ferdig på vg og tok meg tid til et år på folkehøgskolen. Jeg er en person med mange sosiale plager, bl.a. sosial angst, jeg var veldig redd for dette året. Jeg vet ikke egentlig hva jeg ska gjøre mer, akkurat no sitter jeg fortvilt å prøve å ikke grine når jeg tenker på hjemme. Jeg har vært her i 2 månader og folket på linjen min er utrolig hyggelig, nærmere familien min nå. Men skolen er desverre i utrolig dårlig stand, både i forhold til klasserom men også i forhold til omgangen med oss elever. Jeg satt da i gang en prosess hvor jeg gikk urundt og spurte folk om de kunne skrive klagebrev, for noen ting er bar ikke ok på skolen, og mange i klassen er enig. Så manglet noen jeg som ikke turde å lete etter de pga angst la dat ut en liten beskjed på facebook om at folk skal skrive brev og sende de til meg. Som det da ofte gjør tok noen kommentarer veldig av, men det var fortsatt for det meste konstruktiv. Men ledelsen syntes ikke det, jeg nå redd å bare høre dør i klromt åpne hjelp

SVAR

Besvart 27.10.2015 20:49:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Et år på folkehøgskole?

Er du usikker på hva du ønsker å gjøre etter videregående? Lei av karakterer og skolestress? Vil du bruke et år på å gjøre nøyaktig det du har lyst til? Ta et år på folkehøgskole!

 

Les mer
attach_file

Elevråd - elevenes talerør på skolen

Er det noe du ikke er fornøyd med på skolen din? Ta det opp med elevrådet, eller still selv som elevrepresentant.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
account_circle